Upstarters, jouw droomstart in de Domstad is een initiatief van JCI Utrecht (Junior Chamber  International). JCI is een non-profit organisatie voor jonge ondernemende en maatschappelijk betrokken professionals tussen de 18 en de 35 jaar. We zijn actieve burgers die zich samen en individueel inzetten voor de toekomst. JCI brengt alle beroepsgroepen en sectoren uit de maatschappij bij elkaar.

Net als de Upstarters houden wij ons bezig met het ontwikkelen van vaardigheden, kennis en bewustzijn, zodat we goede beslissingen nemen en de bijhorende acties uitvoeren. Door onze maatschappelijke en sociale oriëntatie zijn wij continu op zoek naar gerichte oplossingen voor lokale zaken die het belang van de maatschappij, de wereld en de toekomst dienen. Uit dit gedachtegoed is Upstarters ontstaan.

Onze leden omarmen nieuwe ideeën, samenwerking en diversiteit en we hebben de passie en het lef om de uitdagingen van vandaag de dag te erkennen.

JCI Utrecht

JCI Utrecht is een van de drie kamers in de Domstad. Vijftig bedreven, gezellige en ondernemende jongeren realiseren mooie projecten binnen de stad Utrecht. En wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van een van die projecten!

Wat kunnen we jullie bieden?

  • Veel kennis, kunde en ervaring over ondernemerschap vanuit ons uitgebreide netwerk;
  • Een trainingsprogramma met gerichte trainingen omtrent ondernemerschap en met als resultaat: een businessplan;
  • Een jaar lang een vast contactpersoon voor alle mogelijke vragen of problemen waar je tijdens de start-up mee te maken krijgt.

Wil jij weten of jij een Upstarter bent? Klik hier om te kijken of jij jouw ondernemersdroom door middel van Upstarters kunt realiseren!

Heb je vragen?

Stuur een e-mail naar info@upstarters.nl. Ben je enthousiast en wil jij jezelf aanmelden? Stuur jouw CV en motivatie naar info@upstarters.nl. Je ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen een reactie.